ترفندهای آموزشی ترفندهای آموزشی .

ترفندهای آموزشی

مواد تشکیل دهنده ی قهوه و خواص آن

حقایق تغذیه ای: چه مقدار کافئین در قهوه وجود دارد و چه مقدار در فنجان شما وجود دارد؟

با توجه به تنوع زیاد قهوه، انواع مختلف آن دارای مشخصات غذایی متفاوتی هستند. تا آنجا که قهوه معمولی و ساده است، در اینجا چیزی است که می توانید از 1 فنجان (8 اونس مایع) انتظار داشته باشید. روغن کنجد برای تقویت مو

کالری: 2

کربوهیدرات: 0 گرم (گرم)

چربی: 0 گرم

پروتئین: 0.3 گرم یا 1 درصد مقدار توصیه شده روزانه (DV)

ریبوفلاوین: 0.2 میلی گرم (میلی گرم) یا 15 درصد DV

نیاسین: 0.5 میلی گرم یا 3 درصد DV

فولات: 4.7 میکروگرم (mcg) یا 1 درصد DV

کلسیم: 4.7 میلی گرم یا 0 درصد DV

منیزیم: 7.1 میلی گرم یا 2 درصد DV

پتاسیم: 116 میلی گرم یا 2 درصد DV

منگنز: 0.1 میلی گرم یا 4 درصد DV

کافئین: 94.8 میلی گرم

آب: 236 گرم

فواید احتمالی نوشیدن قهوه برای سلامتی چیست؟

قهوه چیزی فراتر از یک نوشیدنی با طعم عالی است. طبق دستورالعمل های MyPlate وزارت کشاورزی ایالات متحده، چندین فواید سلامتی نیز دارد، از جمله موارد زیر:

تقویت کننده انرژی

از آنجایی که یک فنجان قهوه معمولی حاوی حدود 95 میلی گرم کافئین است، می تواند به شما کمک کند کمتر احساس خستگی کنید و سطح انرژی خود را افزایش دهید. یک مطالعه نشان داد که ممکن است مزایای شناختی، بهبود حافظه و خلق و خوی نیز داشته باشد.

کالری سوزی را افزایش می دهد

اگر می خواهید چند پوند وزن کم کنید، قهوه ممکن است سوخت و ساز بدن شما را تقویت کند. در یک مطالعه، 100 میلی گرم کافئین میزان متابولیسم در حالت استراحت داوطلبان را 3 تا 4 درصد افزایش می دهد. مطالعه دیگری این یافته ها را تایید کرد و نشان داد که میزان متابولیسم تقریبا بلافاصله پس از مصرف قهوه افزایش می یابد و تا سه ساعت بالا باقی می ماند.درمان طبیعی تنگی کانال نخاع


برچسب: مواد تشکیل دهنده ی قهوه و خواص آن،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۴۴:۳۴ توسط:b موضوع: نظرات (0)